Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem

Kvinoja kokosriekstu pudiņš ar svaigām vai kaltētām ogām

Kvinoja kokosriekstu pudiņš ar svaigām vai kaltētām ogām

Jun 29, 2023
0 Comments

Sastāvdaļas:


- Sastāvdaļas: 1 glāze kvinojas

- 2 tases ūdens

- Cukurs pēc garšas

- Šķipsniņa sāls

- 500 ml Alpro kokosriekstu piena deserta

- Svaigas vai žāvētas ogas papildināšanai


Kvinoja pudiņam:


1. Rūpīgi noskalojiet kvinoju zem tekoša ūdens, lai noņemtu rūgtumu. Labi nosusiniet.

2. Vidēja lieluma katliņā samaisiet skalotu kvinoju un ūdeni. Pievienojiet cukuru un sāli atbilstoši savām garšas vēlmēm.

3. Uz vidējas uguns uzkarsē maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai. Kad vārās, samaziniet karstumu līdz zemam un pārklājiet katlu ar vāku.

4. Ļaujiet kvinojai vārīties apmēram 15-20 minūtes vai līdz šķidrums uzsūcas un kvinoja kļūst mīksta. Lai nepieliptu, laiku pa laikam samaisiet.

5. Kad kvinoja ir vārīta, noņemiet katlu no karstuma un ļaujiet tai dažas minūtes atdzist.

6. Pakāpeniski pievienojiet Alpro kokosriekstu piena desertu vārītajai kvinojai, labi samaisot. Ja nepieciešams, koriģējiet saldumu.

7. Pārdodiet kvinojas kokosriekstu maisījumu porciju bļodiņās vai glāzēs.

8. Pudiņu atdzesējiet ledusskapī vismaz 1-2 stundas, lai tas atdzistu un nostāvētu.


Kokosriekstu karameļu čipsu pagatavošanai:


1. Nelielā katliņā uz vidējas uguns izkausējiet cukuru, līdz tas kļūst zeltaini karameļkrāsas.

2. Karamelei uzmanīgi pievienojiet Lavazza kafiju un ātri samaisiet, lai tā apvienotos. Esiet piesardzīgi, jo maisījums var izšļakstīties.

3. Karameles maisījumam pievienojiet sasmalcinātās rupjmaizes drupatas un nepārtraukti maisiet apmēram 1-2 minūtes, līdz drupatas labi pārklājas un nedaudz apcepas.

4. Noņemiet katliņu no karstuma un iemaisiet dzidrināto sviestu. Maisījums nedaudz sabiezēs.

5. Pirms pasniegšanas ļaujiet karameļu skaidiņām dažas minūtes atdzist.


Pasniegt:


1. Kad kvinojas pudiņš ir atdzisis un nostāvējies, izņemiet to no ledusskapja.

2. Katru porciju kvinojas pudiņa papildiniet ar lielu daudzumu svaigu vai žāvētu ogu.

3. Apkaisiet ogas ar kokosriekstu karameļu skaidiņām, lai piešķirtu tām papildu tekstūru un garšu.

4. Uzreiz pasniedziet kvinojas kokosriekstu pudiņu un baudiet!


Šis apburošais deserts apvieno kvinojas riekstu garšu un pūkaino tekstūru ar Alpro kokosriekstu piena krēmīgo saldumu. Svaigu vai žāvētu ogu pievienošana piešķir augļu labestību, bet kokosriekstu karameļu čipsi nodrošina apburošu kraukšķīgumu un baudas pieskārienu. Neatkarīgi no tā, vai šo kvinojas kokosriekstu pudiņu baudīsiet kā vieglu pēcpusdienas kārumu vai sātīgu desertu pēc vakariņām, tas noteikti iepriecinās jūsu garšas kārpiņas un radīs vēlmi pēc vēl.


Lai uzlabotu šī kvinojas kokosriekstu pudiņa garšu, varat apsvērt iespēju pievienot dažas papildu sastāvdaļas. Lūk, dažas izvēles piedevas, kas var uzlabot kopējo garšu un izskatu:


1. grauzdētas kokosriekstu pārslas: Pudiņa virspusē pārkaisiet sauju grauzdētu kokosriekstu pārslu, lai piešķirtu apburošu tropisku garšu. Kraukšķīgā un kraukšķīgā konsistence lieliski papildinās krēmīgo kvinojas pudiņu.


2. Sasmalcināti rieksti: Pievienojiet desertam kraukšķīgu elementu, pievienojot sasmalcinātus riekstus, piemēram, mandeles, valriekstus vai pistācijas. Tie ne tikai piešķirs patīkamu tekstūru, bet arī riekstu garšu, kas labi saderēs ar kokosriekstu un ogām.


3. Svaigas piparmētru lapas: Katru porciju dekorējiet ar svaigu piparmētru lapiņu zariņu. Atsvaidzinošais aromāts un vieglā piparmētru garša piešķirs desertam atsvaidzinošu pieskārienu.


4. Medus vai kļavu sīrupa piliens: Kvinojas pudiņu var pārkaisa ar nelielu daudzumu medus vai kļavu sīrupa. Tas desertam piešķirs dabisku saldumu un neatvairāmu glazūru.


Atcerieties, ka šīs papildu sastāvdaļas nav obligātas un tās var pielāgot atbilstoši savām vēlmēm. Droši eksperimentējiet un pielāgojiet recepti, lai radītu desertu, kas lieliski atbilst jūsu garšas kārpiņām. Izbaudiet šo krēmīgo un gardo kvinojas kokosriekstu pudiņu ar apburošiem papildinājumiem un izbaudiet katru karotīti šī unikālā un veselīgā kāruma.


Izbaudiet!