Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem

Rikotas pīrāgs

Rikotas pīrāgs

Jun 27, 2023
0 Comments

Ļaujieties šī mājās gatavotā Ricotta pīrāga vienkāršībai un garšīgumam. Izmantojot tikai dažas galvenās sastāvdaļas, jūs varat pagatavot apburošu kārumu, ko var baudīt kā uzkodu, desertu vai uzkodu. Šī recepte ir ātri pagatavojama, tai nepieciešamas tikai 5 minūtes sagatavošanās un 20 minūtes gatavošanas laika. Kopējais laiks, ieskaitot atpūtas laiku, ir aptuveni 45 minūtes.


Lai pagatavotu šo rikotas pīrāgu, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:


- Sniedziet šādas sastāvdaļas: 500 g kārtainās mīklas

- 200 g rikotas siera

- 200 g mellenes


Vispirms ļaujiet saldētai kārtainās mīklas mīklai atkust, līdz tā sasniedz istabas temperatūru. Šis solis nodrošina, ka mīkla ir lokana un viegli apstrādājama.


Pēc tam kārtainās mīklas masu izveltnē, lai izveidotu pīrāga pamatni. Pamatnes lielumu var noteikt atbilstoši savām vēlmēm. Ieteicams to izrullēt aptuveni 1/4 collas biezumā.


Kad kārtainās mīklas kārta ir izrullēta, uzmanīgi pārnesiet to uz cepamās plāts vai tartas pannas. Kārta forma var būt apaļa, taisnstūra vai jebkāda cita vēlamā forma.


Uz kārtainās mīklas pamatnes vienmērīgi uzklājiet krēmveida rikotas siera kārtu. Rikota piešķir pīrāgam sulīgu un nedaudz pikantu garšu.


Tagad ir pienācis laiks pievienot košās mellenes. Izkaisiet tās pa rikotas kārtu, nodrošinot, lai tās būtu vienmērīgi sadalītas. Melleņu saldums lieliski papildina krēmīgo rikotu.


Uzkarsē cepeškrāsni līdz 185°C (365°F), lai nodrošinātu optimālo temperatūru pīrāga cepšanai.

Ielieciet pīrāgu uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 15 līdz 20 minūtes vai līdz mīklas kārta kļūst gaiši zeltaini brūna. Sekojiet līdzi pīrāgam, jo cepšanas laiks var atšķirties atkarībā no jūsu cepeškrāsns un vēlamā brūnuma pakāpes.


Kad pīrāgs ir izcepts, izņemiet pīrāgu no cepeškrāsns un ļaujiet tam dažas minūtes atdzist. Šis atpūtas laiks ļauj pīrāgam nedaudz sastingt un padara to vieglāk apstrādājamu.


Rikotas pīrāgu pasniedziet siltu vai istabas temperatūrā. Pārslu un sviestainā kārtainās mīklas kārtojums ir lielisks kontrasts krēmīgajai rikotai un sulīgajām mellenēm. Garšu un faktūru kombinācija ir vienkārši neatvairāma.


Šis rikotas pīrāgs ir universāls kārums, ko var baudīt dažādos gadījumos. To var pasniegt kā elegantu uzkodu vakariņās, kā lielisku desertu pēc maltītes vai kā sātīgu uzkodu, lai apmierinātu jūsu vēlmes.


Katra šī Ricotta Tart porcija satur aptuveni 550 kalorijas, tāpēc tas ir sātīgs un baudāms kārums.


Tātad, kāpēc gan sev, gan saviem mīļajiem neparūpēt šo garšīgo Ricotta Tart? Tā vienkāršība, daudzpusība un izsmalcinātā garša noteikti pārsteigs. Izbaudiet sviesta mīklas izstrādājumu, krēmīgo rikotu un sulīgās mellenes katrā kumosā. 


Labu apetīti!


! Neatkarīgi no tā, vai rīkojat kādu īpašu pasākumu vai vienkārši vēlaties garšīgu mājās gatavotu kārumu, šis Ricotta Tart ir lieliska izvēle. Maizes kārtainās mīklas, krēmīgā rikotas siera un sulīgo melleņu kombinācija rada garšu harmoniju, kas savaldzinās jūsu garšas kārpiņas. Šis pīrāgs ir viegli pagatavojams un neatvairāms garšas ziņā, tāpēc pie šīs receptes jūs vēlēsieties atgriezties. Izbaudiet saldo baudījumu un izbaudiet katru kārdinošo kumosiņu no šī gardā Ricotta pīrāga.