Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem

Siera krējuma zupa ar garnelēm

Siera krējuma zupa ar garnelēm

Jun 27, 2023
0 Comments

Ļaujieties krēmīgajai siera krējuma zupai ar garnelēm - apburošam ēdienam, kas apvieno siera bagātību, garneļu sulīgumu un mierinošo kartupeļu un burkānu garšu. Šī recepte ir ideāli piemērota tiem, kas meklē aromātisku un sātīgu zupu.


Šeit ir sastāvdaļas, kas jums būs nepieciešamas:


- Kartupeļi, kartupeļi, kartupeļi, kartupeļi, kartupeļi, kartupeļi, kartupeļi, kartupeļi.

- 1 burkāns

- 6-12 garneles

- 100-150 g kausēta siera

- 10-20% krējuma (piemēram, @alpro)

- Laima sula vai laima šķēlītes

- Mikrozaļumi (Marigold mikrozaļumi no @mikrozalumi)

- Cietais siers (pēc izvēles, dekorēšanai)

- Zilais siers (pēc izvēles, dekorēšanai)


Vispirms marinējiet garneles laima sulā un izvēlētajās garšvielās, piemēram, sālī, piparos un kaltētos ķiplokos. Ļaujiet garnelēm uzsūkt garšas, kamēr gatavojat pārējo zupu.


Nomizojiet kartupeļus un burkānus, sagrieziet tos kubiņos un vāriet, līdz tie ir mīksti un izvārīti. Dārzeņi zupai piešķirs apburošu tekstūru un dabisku saldumu.


Kad dārzeņi ir izvārīti, pievienojiet katlam kausēto sieru un krējumu. Šo sastāvdaļu kombinācija radīs sulīgu un samtainu konsistenci, padarot katru karoti baudu.


Izmantojot blenderi, sajauciet zupu, līdz tā kļūst gluda un krēmīga. Šis solis nodrošinās, ka visas garšas lieliski saplūst kopā, radot harmonisku zupas pamatu.

Tagad ir pienācis laiks gatavot marinētās garneles. Uzkarsē pannu uz vidējas uguns un gatavo garneles, līdz tās kļūst sārtas un necaurspīdīgas. Tas aizņems tikai dažas minūtes, tāpēc jāuzmanās, lai tās nepārvārītos.


Lai pagatavotu zupu, uzberiet krēmveida siera pamatni bļodiņās. Pievienojiet virsū dažas vārītas garneles, ļaujot tām peldēt krēmīgajā labumā. Garneles piepildīs zupu ar garšas garšām un sniegs sātīgu jūras velšu elementu.


Garnējiet zupu ar izspiestu laima sulu vai dažām laima šķēlītēm, kas piešķirs svaiguma citrusaugļu garšu. Virsū pārkaisiet dažus mikrozaļumus, piemēram, kliņģerīšu mikrozaļumus, lai piešķirtu svaigumu un vizuālo pievilcību.


Tiem, kam patīk papildu garšas kārta, apsveriet iespēju kā pēdējo piedevu virsū sarīvēt nedaudz cietā siera vai pievienot drupinātu zilo sieru. Šie siera veidi piešķirs zupai dziļumu un sarežģītību, padarot to pavisam jaunā garšas līmenī.


Siera krēmzupu ar garnelēm pasniedziet, kamēr tā vēl ir karsta, lai garšas varētu saplūst un aromāti vilinātu jūsu sajūtas. Šī zupa ir ideāli piemērota mājīgiem vakariem vai kā uzkoda īpašām vakariņām.


Šīs zupas skaistums slēpjas rūpīgi izvēlētajos mikrozaļumos, kas ēdienam piešķir unikālu un svaigu pieskārienu. Mikrozaļumu spilgtās krāsas un maigā garša zupu izceļ, padarot to par baudījumu gan acīm, gan garšas kārpiņām. Ļoti iesaku izmēģināt šo zupu ar ieteiktajiem mikrozaļumiem, lai izbaudītu tās patieso būtību.


Neatkarīgi no tā, vai esat jūras velšu cienītājs vai vienkārši baudāt mierinošu zupas bļodu, šī siera krējuma zupa ar garnelēm ir jāizmēģina. Tās krēmīgā konsistence, harmoniskās garšas un apburošās piedevas padara to par izcilu ēdienu, kas pārsteigs jūsu ģimeni un draugus. Izmēģiniet to un izbaudiet šīs lieliskās zupas mierinošo un baudpilno garšu.


Izbaudiet!